opc_loader

Menu

Filters
€ 26
€ 40
Merken

Mercedes Pookknoppen

Hier vindt u ons uitgebreide assortiment pookknoppen voor verschillende Mercedes modellen. Geef het interieur van uw Mercedes een opfrisbeurt met een mooie nieuwe pookknop van Plenty Carparts. Altijd snel geleverd en scherp geprijst! 

10 Artikelen

Mercedes Pookknop

De pookknop in een Mercedes varieert afhankelijk van het model en type transmissie. Mercedes-Benz biedt een breed scala aan modellen, waaronder auto's met handgeschakelde transmissies, automatische transmissies en geavanceerde transmissiesystemen zoals de automatische transmissie met dubbele koppeling (DCT) of de 9G-TRONIC automatische transmissie. Bij Mercedes modellen met een automatische transmissie bevindt de pookknop zich meestal op de middenconsole, binnen handbereik van de bestuurder.

In nieuwere modellen en vooral in de luxere uitvoeringen van Mercedes, kan de pookknop een gestileerd en ergonomisch ontwerp hebben, soms afgewerkt met hoogwaardige materialen zoals leder of chroom. Sommige modellen kunnen ook voorzien zijn van extra functionaliteiten op of rond de pookknop, zoals knoppen voor rijmodi, parkeerhulp, of bedieningselementen voor het infotainmentsysteem. Bij elektrische of hybride modellen van Mercedes, waarbij geen traditionele transmissie nodig is, wordt vaak een selectieknop gebruikt om tussen verschillende rijstanden te schakelen, zoals eco, comfort, sport en individueel.

In het algemeen wordt de vormgeving en functionaliteit van de versnellingspook in een Mercedes zorgvuldig ontworpen om te voldoen aan de esthetische en functionele normen die typerend zijn voor het merk.