opc_loader

Menu

 

Informatie over betalen

U heeft bij ons in de webwinkel diverse mogelijkheden om uw betaling te voldoen. Bij plentycarparts.nl kunt u onder andere gebruikmaken van Ideal en Paypal.

---------------

IDEAL

Hoe werkt iDEAL

U plaatst een bestelling bij ons, bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik vervolgens op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank.
Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat.

Voor een bestelling met een iDEAL betaling zijn er geen bijkomende kosten, u betaald dus alleen de bezorgkosten van uw bestelling.

 

-----------------

Betalen via iDEAL - Telebankieren

 

OVERMAKEN PER BANK 

Betalen via overboeken per bank

Met de SEPA-overboeking kunt u een betaling doen in euro's naar alle 32 landen die meedoen aan de Single Euro Payment Area (SEPA). Zo boekt u naar deze landen net zo eenvoudig over als binnen Nederland.

- T.n.v. : Plentycarparts
- Te : Haaksbergen, Nederland
- Bank Nr. NL71ABNA0123824729

 

----------------

PAY PAL

PayPal is een veilige en eenvoudige manier van betalen via het internet, zonder betalingskosten, en gekoppeld aan een bank- of girorekening.
Als u eenmaal (gratis) deelnemer van het betalingssysteem van PayPal bent kunt u betalingen aan een andere PayPal deelnemer overmaken per e-mail.

Indien gewenst kunt u ook een creditcard aan uw PayPal rekening koppelen, zodat u ook via deze manier bedragen kunt overmaken.

 

------------------

MISTER CASH

Wat is Mister Cash?

Met Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd.
Belgische klanten die bankieren bij de banken; Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontact eenvoudig met MultiSafepay bij ons betalen!