opc_loader

Menu

Filters
€ 27
€ 28
Merken

Mercedes automatten

Hier vindt u onze uitgebreide collectie Mercedes automatten voor verschillende Mercedes modellen. Geef uw Mercedes interieur een opfrisbeurt met een nieuwe set automatten uit ons assortiment.  

5 Artikelen

Mercedes automat

De automatten in een Mercedes zijn een belangrijk onderdeel van het interieur van de auto. Mercedes gebruikt hoogwaardige materialen voor hun vloermatten, waaronder tapijt, rubber en velours. De keuze van het materiaal kan variëren afhankelijk van het model en het specifieke ontwerp. Rubberen matten zijn bijvoorbeeld gemakkelijker schoon te maken en beter bestand tegen vocht, terwijl tapijtmatten uw Mercedes een luxueuze uitstraling geven.

De Mercedes automatten zijn op maat gemaakt voor elk specifiek model zodat ze perfect passen bij de vorm van de vloer en de voetruimte van de auto. De goede pasvorm zorgt ervoor dat de matten op hun plaats blijven en de vloer volledig bedekken. Uiteraard is er bij functionele ontwerp van de Mercedes automat rekening gehouden met de veiligheid. Clips, haakjes of een antislip-onderkant zorgen ervoor dat automatten niet verschuiven tijdens het rijden.

De verschillende designopties die Mercedes biedt voor hun automatten, waaronder verschillende kleuren, patronen en logo's, stelt eigenaren in staat om het interieur van hun voertuig aan te passen aan hun persoonlijke stijlvoorkeur.

Het tijdig vervangen van uw Mercedes automatten voorkomt slijtage aan de vloerbedekking. Het zorgt ervoor dat het interieur uw Mercedes zijn luxe uitstraling behoudt.