opc_loader

Menu

Wettelijk heeft u als klant recht op retourneren tot 14 dagen na ontvangst zonder opgaaf van reden. Wel moet deze aankoop onbeschadig en in de originele verpakking retour gezonden worden. ( kosten retour voor klant) Na Ontvangen van het produkt zullen wij u het geld retour storten. Na het verstrijken van de bedenktijd is de koopovereenkomst een feit.

Voor aanmelden van een retour stuurt u ons een bericht via onderstaand formulier. 

Natuurlijk kan het voorkomen dat u onverhoopt een defect artikel ontvangt, controleer direct na ontvangst van uw bestelling of het artikel onbeschadigd en compleet bij u geleverd is. Mocht dit niet zo zijn, meld dit dan z.s.m. via ons Formulier of mail naar info@PlentyCarparts.nl

Voldoet een artikel niet aan uw verwachtingen of heeft u een klacht over een artikel dat u via de webshop besteld hebt, neem dan zo spoedig mogelijk contact op met de klantenservice via E-Mail

Controleer bij de ontvangst van uw bestelling direct of dit ook daadwerkelijk de door u bestelde artikelen zijn. Is dit niet het geval? Meld dit via onze retourformulier of mail en wij zorgen ervoor dat u zo spoedig mogelijk het juiste artikel ontvangt.

Bumper/Plaatwerkdelen graag direct na levering controleren op pasvorm en juiste uitvoering, Gespoten onderdelen kunnen wij niet retour nemen!

De kosten voor retourneren naar PlentyCarparts zijn altijd voor eigen rekening. In geval van een foutieve levering of een beschadigd of defect artikel storten wij na ontvangst van het product en na beoordeling door ons de gemaakte kosten voor verzending retour op uw rekening. ( 6.95 euro) 

RETOURADRES 

PlentyCarparts

BUURSERSTRAAT 15A

7481 EG HAAKSBERGEN

PlentyCarparts

Buurserstraat 15A

7481 EG Haaksbergen

Nederland

0649884588

IBAN

NL71ABNA0123824729

BIC

ABNANL2A0123824729

KvK

90889134

Btw

NL004849646B58

Contact