opc_loader

Menu

Filters
€ 16
€ 17
Merken

Audi pookhoezen

Bekijk hier ons assortiment pookhoezen voor de verschillende Audi modellen. 

1 Artikelen

Audi pookhoes

Specifieke kenmerken van een Audi pookhoes kunnen variëren afhankelijk van het model en het jaar van fabricage, omdat Audi verschillende modellen en interieurontwerpen heeft gehad door de jaren heen. Over het algemeen staat Audi echter bekend om hoogwaardige materialen en vakmanschap, zelfs voor accessoires zoals pookhoezen. Hier zijn enkele kenmerken die je mogelijk in een Audi pookhoes kunt vinden:

  1. Kwaliteitsmaterialen: Audi staat bekend om het gebruik van hoogwaardige materialen in hun interieurs. Audi pookhoezen zijn gemaakt van echt leer, kunstleer of andere premiumstoffen.

  2. Pasvorm: Audi streeft naar een perfecte pasvorm voor hun accessoires. Audi pookhoezen zijn vaak op maat gemaakt voor specifieke modellen en passen nauwkeurig om de versnellingspook.

  3. Stijlvol ontwerp: Audi hecht veel waarde aan esthetiek, en dit weerspiegelt zich vaak in het ontwerp van hun accessoires. Een Audi pookhoes heeft doorgaans een gestroomlijnd en stijlvol ontwerp dat past bij het algemene interieurontwerp van het voertuig.

  4. Audi-logo: Sommige Audi pookhoezen kunnen het Audi-logo bevatten, wat een extra vleugje merkidentiteit toevoegt aan het interieur.